Jobba på vår it-avdelning

På vår it-avdelning är arbetsformen flexibel: välj mellan att främst jobba hemma eller på ett av våra 32 kontor över hela landet. Oavsett är du del av en utvecklingsmiljö i framkant.

Här ser du våra lediga jobb och möter några av våra medarbetare. Ta del av hur det är att jobba på en myndighet med hela Sverige som arbetsplats.

Prenumerera på lediga jobb

Hittar du ingen tjänst att söka just nu? Genom att prenumerera på våra lediga jobb missar du inga öppningar.

Vi är närmare 200 medarbetare på Kronofogden som genom it-utveckling ser till att utforma de bästa tekniska förutsättningarna för våra 2 200 kollegor. Till vardags bidrar de till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, motverka brottslighet och skapa ett väl fungerande kreditsamhälle för både medborgare och näringsliv.

Vi har många pågående projekt av skiftande karaktär: allt från att ersätta äldre, komplexa system till projekt med automatiseringsfokus och moderna e-tjänster för medborgarna.

Som medarbetare på vår it-avdelning är du en del av en miljö med hög kompetens, hjälpsamma kollegor och ett ständigt förbättringsarbete.

Kort fakta om it-avdelningen

  • Vi ansvarar för verksamhetens it-applikationer.
  • Vi är cirka 200 medarbetare: cirka 60 procent män och 40 procent kvinnor.
  • Våra huvudsakliga utvecklingsmiljöer är .Net på Windows och Java EE på Redhat. Till stöd använder vi bland annat Sparx EA, Visio, Jenkins, Maven, Eclipse och GIT
  • Vi tror på flexibla arbetsformer: Som medarbetare på it-avdelningen har du möjlighet att välja om du främst vill arbeta hemma eller på något av våra 32 kontor som finns över hela landet.

Möt några på it-avdelningen

På vår it-avdelning jobbar runt 200 personer. Vill du lära känna oss lite bättre? Här berättar några av oss om sina jobb och möjligheterna att utvecklas och göra skillnad.