Kronofogden logotyp

E-tjänster

Via våra e-tjänster kan du kommunicera med oss elektroniskt även utanför kontorstid.

Till dig som använder säkerhetslösning ”e-leg: Nordea”

Nordea håller på att uppdatera sina certifikat vilket innebär att om du fått ett nytt certifikat så får du upp ett felmeddelande när du försöker logga in med säkerhetslösningen ”e-leg: Nordea”.


Är du kund hos Nordea och har problem att logga in till våra e-tjänster kan du i stället prova att logga in med säkerhetslösningen ”e-leg: BankID”.

Du som ska lämna uppgift om dina inkomstförhållanden kan välja att göra det genom att använda e-tjänsten för privatpersoner. Du kan även när som helst under pågående utmätning i lön lämna uppgifter om ändrade inkomstförhållanden. Än så länge kan du tyvärr inte logga in via appen bank-id. Du kan heller inte logga in med företags e-legitimation.

Är du arbetsgivare kan du svara på Kronofogdens förfrågan om ersättning för en anställd här. Om du har en anställd med pågående löneutmätning kan du även lämna meddelanden via e-tjänsten Rapportering.

Här kan du även lämna information genom att fylla i ett formulär information om näringsförbud.

Här finns även möjlighet att beräkna aktuell skuldränta. När du exempelvis ansöker om verkställighet bör du fylla i upplupen ränta på ansökningshandlingen och kan då använda ränteberäkningen.


Logga in

Tyvärr kräver våra tjänster att du har javascipt påslaget i din webbläsare.

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google More...
Kronofogden logotyp sidfot

Du kan ringa Kronofogden på 0771-73 73 00 måndag-fredag klockan 8-18

Telefonnummer till växel och kundservice:
0771-73 73 00
Måndag-fredag klockan 8-18.